Over ons

Den Hertog Restauratie is een trotse familieonderneming gevestigd in Nieuwer Ter Aa, provincie Utrecht, en heeft zijn wortels diep in het verleden liggen, met oprichting in 1860. Ons bedrijf heeft door de generaties heen een rijke geschiedenis opgebouwd, waarbij eerdere generaties betrokken waren bij het restaureren van enkele belangrijke kerken en torens in Nederland.

De kennis van het restauratieambacht is nauwgezet doorgegeven aan de huidige generatie van ons bedrijf, vertegenwoordigd door Gerard (generatie 4), die op zijn beurt deze expertise deelt met Chris (generatie 5). Beiden hebben voordat ze zich bij het familiebedrijf voegden, een gedegen opleiding genoten aan de technische school en waardevolle ervaring opgedaan bij diverse aannemers.

Bij den Hertog Restauratie onderscheiden we ons door onze jarenlange ervaring in het restauratieambacht. Wij hebben ons gespecialiseerd in uitdagende metselwerken, waaronder rollagen, ezelsruggen en boerenvlechtingen. Daarnaast zijn we bedreven in speciale voegtechnieken, zoals neggestreep, knipvoeg en snijvoeg.

Ons vakmanschap wordt erkend door Monumentenwacht, en wij hebben het voorrecht om regelmatig in opdracht van hen te mogen werken. Bij den Hertog Restauratie streven we naar niets minder dan excellentie in het behoud van ons erfgoed, met respect voor traditie en een toekomstgerichte benadering van restauratie.